THE TREE

MAG

Philharmonic Hall Szczecin by Barozzi Veiga

Philharmonic Hall Szczecin by Barozzi Veiga

Philharmonic Hall Szczecin by Barozzi Veiga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

AUTHOR:

Barozzi Veiga[/vc_column_text][vc_column_text]

PHOTO:

Simon Menges[/vc_column_text][vc_column_text]

YEAR:

20072014[/vc_column_text][vc_column_text]

LOCATION:

Szczecin – Polonia[/vc_column_text][vc_column_text]

LINKS:

Barozzi Veiga[/vc_column_text][vc_column_text]Fabrizio Barozzi tells us about the Philharmonic Hall Szczecin project with which his studio gained the attention of international media and which allowed him to win the Mies Van der Rohe Award.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”15935″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1562944895259{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1563878131253{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”]

Barozzi Veiga, Philharmonic Hall Szczecin – Szczecin, Poland 2007 – 2014 – Photo: Simon Menges

[/vc_column_text][vc_column_text]

What can you tell us about the Szczecin Philharmonic?

The Philharmonic was the first big competition that we won abroad, and we started it when we were very young, I don’t remember if I was twenty-nine or thirty. To have the chance to make a philharmonic does not happen every day so the project was significant because all of the sudden we found ourselves in charge of such a huge and difficult task.[/vc_column_text][vc_single_image image=”15936″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1562944922791{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1563878140305{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”]

Barozzi Veiga, Philharmonic Hall Szczecin – Szczecin, Poland 2007 – 2014 – Photo: Simon Menges

[/vc_column_text][vc_column_text]I feel this is the most known of our project and although we worked very hard, it was extremely rewarding also because we managed to implement all of the working practices I mentioned earlier.[/vc_column_text][vc_single_image image=”15930″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1562944943291{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1563878216562{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”]

Barozzi Veiga, Philharmonic Hall Szczecin – Szczecin, Poland 2007 – 2014 – Photo: Simon Menges

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”15934,15935,15936,15937,15933,15932,15931,15930,15929,15928″ img_size=”100×100″ onclick=”kalium_lightbox”][vc_column_text]

From our interview with Fabrizio Barozzi

[/vc_column_text][lab_divider title=”LATEST INTERVIEWS”][lab_portfolio_items category_filter=”no” columns=”3″ portfolio_query=”size:9|order_by:date|post_type:,portfolio|tax_query:1358,1186,1188,1170″][/vc_column][/vc_row]

THE TREE MAG – The Fruits of Ideas