THE TREE

MAG

L House by Juri Troy Architects

L House by Juri Troy Architects

L House by Juri Troy Architects

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”10949″ img_size=”full”][vc_single_image image=”10964″ img_size=”full”][vc_separator][vc_gallery type=”image_grid” images=”10948,10951,10963,10954,10965,10955,10956,10957,10958,10959,10960,10961,10962,10966,10950,10952,10953″ img_size=”100×100″][vc_column_text]

RECENT ARCHITECTURE

[/vc_column_text][lab_portfolio_items category_filter=”no” columns=”4″ pagination_type=”hide” portfolio_query=”size:12|order_by:date|post_type:,portfolio|tax_query:11″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

AUTHOR:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Juri Troy Architects[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

PHOTO:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]image ©Juri Troy Architects[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

YEAR:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]2018[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

LOCATION:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Purkersdorf, Austria[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

SOURCE:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Juri Troy Architects[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]The corner property located on a southern slope above the village of Purkersdorf offers a wonderful view of the Vienna Woods. The upper floor was built in timber construction and completely covered with white fir. It encloses a courtyard with terrace and natural pool on the hillside and opens to the south over a spacious loggia. The sleeping areas are located in the massive part on the slope side and also have a covered terrace with garden access. The building is heated by a heat pump. In addition to renewable raw materials, numerous recycled materials were used.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

THE TREE MAG – The Fruits of Ideas